Produkty pro kotlíkový kot cotino cena (2)

Analýza olivového oleje

Analýza olivového oleje

Povinné analýzy: Regulační dokument Evropské komise upravuje analýzy olivových olejů: klikněte zde Olivový olej musí splňovat určité fyzikálně-chemické parametry, aby mohl být označen jako EXTRA PANENSKÝ, PANENSKÝ nebo LAMPANTNÍ (nepoužitelný k lidské spotřebě v EHS). Nařízení 2568/91 ze dne 11. července 1991, publikované v Úředním věstníku Evropských společenství, stanovuje kritéria, která musí být dodržována (viz schéma níže). Laboratoř LAHN nabízí běžné analýzy olivových olejů: kyselost, peroxidový index, UVK měření (K270 – K232). Olivový olej označovaný jako „lampantní“ je nepoužitelný k lidské spotřebě v EHS. Je určen pro olejové lampy, odtud pochází označení „lampantní“. Analýzy K232 A K270 Tyto fyzikálně-chemické měření jsou ukazateli dobrého uchování olivových olejů.
BUFFALO MOZZARELLA CAMPANA AOP - mozzarella z buvolího mléka

BUFFALO MOZZARELLA CAMPANA AOP - mozzarella z buvolího mléka

{"Glucides":"Sacharidy","5.24":"5,24","MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA AOP":"MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA AOP","21g":"21 g","Lait de bufflonne, sel, présure,":"Býčí mléko, sůl, syřidlo,","dont saturés":"z toho nasycené","Lait de bufflonne et produit à base de lait (y compris lactose)":"Býčí mléko a výrobky na bázi mléka (včetně laktózy)","Max 65%":"Max 65%","Allergènes":"Alergeny","ANALYSE CHIMIQUE (données moyennes pour 100 g)":"CHEMICKÁ ANALÝZA (průměrné údaje na 100 g)","OGMAbsence, produit en conformité des champs d’application des règlements CE 1829/2003 et 1830/2003":"GMO Nepřítomnost, výrobek v souladu s nařízeními ES 1829/2003 a 1830/2003","Valeur énergétique (kcal)":"Energetická hodnota (kcal)","Ingrédients":"Složení","Lipides":"Tuky","14g":"14 g","Apparence":"Vzhled","Pâte filée et fondante":"Vláknitá a rozplývající se","Protéines":"Bílkoviny","Dénomination du produit":"Název produktu","Staphylococcus coagulase positive":"Staphylococcus koaguláza pozitivní","10-100 u.f.c/g":"10-100 u.f.c/g","100-1000 u.f.c/g":"100-1000 u.f.c/g","Min 52%":"Min 52%","Salmonella spp":"Salmonella spp","Matière grasse sur sec":"Tuk na sušinu","Sel":"Sůl","Goût":"Chuť","Humidité":"Vlhkost","Listeria monocytogènes":"Listeria monocytogenes","Caractéristique, musqué":"Charakteristická, pižmová","VALEURS NUTRITIONNELLES (données moyennes pour 100 g)":"NUTRIČNÍ HODNOTY (průměrné údaje na 100 g)","Texture":"Textura","Fromage frais à pâte filée":"Čerstvý sýr s vláknitou strukturou","247 Kcal":"247 kcal","0.50g":"0,50 g","Escherichia Coli":"Escherichia Coli","pH":"pH","Valeur énergétique (kJ)":"Energetická hodnota (kJ)","CARACTERISTIQUES ORGANOLEPTIQUES":"ORGANOLEPTICKÉ CHARAKTERISTIKY","Absence dans 25 g":"Nepřítomnost v 25 g","Description du produit":"Popis produktu","1024 KJ":"1024 kJ","dont sucres":"z toho cukry","ANALYSE BACTERIOLOGIQUE (données moyennes)":"BAKTERIOLOGICKÁ ANALÝZA (průměrné údaje)","Couleur":"Barva","OGM":"GMO","13.6g":"13,6 g","Boule":"Koule","Blanc":"Bílá","0.6g":"0,6 g"}